Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou recept

Top Recepty, Hovězí maso

Suroviny na recept

400 g hovězích plátků
3 pl sojové omáčky
1 cl chilli oleje
1 pl tamarindové pasty
2 pl palmového cukru
2 rozmačkané stroužky česneku
2 pl slunečnicového oleje
225 g mladé cibulky
čerstvý posekaný koriandr

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrajame na tenke rezance. Sojovu omacku, cili olej, tamarindovu pastu, palmovy cukor a cesnak zmiesame a namarinujeme tym maso. Marinujeme najmenej 1 hodinu.

  2. Vo woku na oleji oprazime mladu cibulku pokial nezacne hnednut, pridame maso aj s marinadou a opekame na plnom ohni asi 5 minut. Hotove jedlo posypeme koriandrom a hned podavame.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!