Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou recept
Top Recepty, Hovězí masoSuroviny na recept
- 400 g hovězích plátků
- 3 pl sojové omáčky
- 1 cl chilli oleje
- 1 pl tamarindové pasty
- 2 pl palmového cukru
- 2 rozmačkané stroužky česneku
- 2 pl slunečnicového oleje
- 225 g mladé cibulky
- čerstvý posekaný koriandr
Postup Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou
Postup přípravy receptu
-
Maso pokrajame na tenke rezance. Sojovu omacku, cili olej, tamarindovu pastu, palmovy cukor a cesnak zmiesame a namarinujeme tym maso. Marinujeme najmenej 1 hodinu.
Vo woku na oleji oprazime mladu cibulku pokial nezacne hnednut, pridame maso aj s marinadou a opekame na plnom ohni asi 5 minut. Hotove jedlo posypeme koriandrom a hned podavame.