Vepřový buřtguláš recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- 300 g vepřového plecka
- 300 g uzeniny (točený salám...)
- 1 cibule
- 500 g brambor
- 1 PL papriky
- 2 bílé papriky
- chilli kolik kdo snese
- 1 gulášová kostka
- 1 masox
- sůl
- pepř
- voda
- hladká mouka dle potřeby na zahuštění
Postup Vepřový buřtguláš
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso pokrájíme na kostičky. Do tlakového hrnce na kostičky cibuli, osmahneme, přidáme maso, koření, kostky a dáme na deset minut vařit. Přidáme brambory na malé kostičky, uzeninu a vaříme ještě deset minut než budou brambory poloměkké.
Přidáme papriku pokrájenou na malé proužky, česnek, chilli dochutíme dle potřeby solí, podlijeme vodou tak, aby bylo dost a zahustíme moukou s vodou. Provaříme ještě deset minut.