Tuňákovo-celerový sendvič recept
Top Recepty, Studená kuchyněSuroviny na recept
- 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě Calvo (160 g)
- 2 plátky žitného chleba
- 1/2 bulvy malého celeru (nastrouhaného nahrubo)
- šťáva z půlky citronu
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 bílý řecký jogurt
- hrst nasekané petrželky
- listový salát
- ředkvičky
- sůl
- pepř
Postup Tuňákovo-celerový sendvič
Postup přípravy receptu
-
V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem.
Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku. Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem.
Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem.