Smažený květák v Hrašce s Mahá kořením recept
Top Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny na recept
- 1 středně velký květák
- 1 kávová lžička koření Mahá
- 40 g Hraška na obalení
- 200 ml studené vody na těstíčko
- 100 g Hrašky na těstíčko
- olej na smažení
Postup Smažený květák v Hrašce s Mahá kořením
Postup přípravy receptu
-
Syrový květák rozebereme na růžičky, obalíme nejdříve v suché směsi.
Hrašky do které jsme přidali koření Mahá a následně v těstíčku, které si umícháme z Hrašky a studené vody.
Smažíme ve větší vrstvě rozpáleného oleje do zlatavé barvy cca 8 minut. Přikládám fotodokumentaci z příbalového letáku samotné Hrašky, koření Mahá a jak úspěšně obalovat a smažit v Hrašce.