Přesnídávkový moučník recept

Top Recepty, Moučníky

Suroviny na recept

1 velká Margot -čokoláda
3 přesnídávky
200 ml oleje
1 vanilkový cukr
300 g cukru moučky
400 g polohrubé mouky
3 vejce
1 lžička sody
1 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy nastrouháme Margot, přesnídávky a šleháme. Při šlehání přidáváme ostatní suroviny.

  2. Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 30 minut při 170°C.

  3. Hotový moučník můžeme buď potřít polevou nebo marmeládou. Skvělý je ale s rybízem, takže potřebujeme: marmeládu, 1 vanilkový pudink, želé.

  4. Postup: Vychladlou buchtu potřeme marmeládou. Podle návodu uvaříme pudink a když je vlažný nalijeme ho na buchtu. Rybíz rozprostřeme na vrstvě pudinku. Želé připravíme podle návodu a nalijeme na rybíz.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!