Přesnídávkový moučník recept
Top Recepty, MoučníkySuroviny na recept
- 1 velká Margot -čokoláda
- 3 přesnídávky
- 200 ml oleje
- 1 vanilkový cukr
- 300 g cukru moučky
- 400 g polohrubé mouky
- 3 vejce
- 1 lžička sody
- 1 lžíce kakaa
Postup Přesnídávkový moučník
Postup přípravy receptu
-
Do mísy nastrouháme Margot, přesnídávky a šleháme. Při šlehání přidáváme ostatní suroviny.
Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 30 minut při 170°C.
Hotový moučník můžeme buď potřít polevou nebo marmeládou. Skvělý je ale s rybízem, takže potřebujeme: marmeládu, 1 vanilkový pudink, želé.
Postup: Vychladlou buchtu potřeme marmeládou. Podle návodu uvaříme pudink a když je vlažný nalijeme ho na buchtu. Rybíz rozprostřeme na vrstvě pudinku. Želé připravíme podle návodu a nalijeme na rybíz.