Plnené lokše recept

Top Recepty, Ostatní

Suroviny na recept

1 kg vařených brambor
sůl
cca 200g polohrubé mouky
500 g kuřecích prsou
sušené bylinky
hořčice
sójová omáčka
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Ošúpané zemiaky pokrájame, uvaríme v slanej vode, roztlačíme a pridáme múku podľa potreby a soľ. Vypracujeme hladké cesto.

  2. Cestový šúľok nakrájame na kolieska, z ktorých vyvaľkáme lokše.

  3. Pečieme na sucho na rozpálenej platni z oboch strán.

  4. Hotové pomastíme masťou alebo olivovým olejom.

  5. Plnka: kur. prsia nakrájame na rezančeky, pridáme sušené koreniny, horčicu, soj. omáčku a na olivovom oleji spravíme čínu.

  6. Plníme do lokšov. Mňam...


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!