Pikantní pangasové nudličky recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- 4 filety pangasia
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička chilli omáčky či několik kapek tabasca
- 2 vejce
- 1 lžíce sojové omáčky
- sůl
- 1 lžička prášku do pečiva
- olej
Postup Pikantní pangasové nudličky
Postup přípravy receptu
-
Rozmrazené filety důkladně osušíme a nakrájíme na 1,5-2cm široké nudličky.
V míse smícháme s citronovou šťávou, chilli omáčkou (tabascem) a solí a necháme 10 min. odležet.
Vajíčka rozšleháme se sojovou omáčkou, dosolíme podle chuti a důkladně promícháme s práškem do pečiva (odlehčí a nadýchá krustu).
Nudličky rybího masa obalíme v ochucených vajíčkách a zprudka osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Osmažené kousky necháme odkapat na savém papíru.