Pikantní květák recept
Top Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny na recept
- 2 červené cibule
- 3 stroužky česneku
- 1-2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 3 loupaná rajčata nakrájená na kostky
- 1 vařený květák rozdělený na růžičky
- 1 malá cibule
- 1/2 lžičky citronové šťávy
- 2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části)
- petrželka na ozdobu
- rýžový olej
Postup Pikantní květák
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi wok rozpalte rýžový olej a opražte červenou cibuli a česnek po dobu 1 minuty.
Přidejte sójovou omáčku a rajčata, a duste další 3 minuty. Přidejte cibuli, citronovou šťávu, a jarní cibulku. Snižte teplotu a duste, dokud zelenina nezměkne. Přidejte květák a ještě prohřejte.