Ozdoby z jahod recept

Top Recepty, Zdobení

Suroviny na recept

Jahody
bílá čokoláda
tmavá čokoláda
čokoládové zdobení

Postup přípravy receptu

  1. Jahody ve fráčku: Omyté jahody osušíme a nejdříve je z jedné poloviny namočíme do rozehřáté bílé čokolády, aby měly bílou košilku. Pak je namočíme ze dvou protilehlých stran do tmavé čokolády a ušijeme jim fráček. Pak dozdobíme z čokolády knoflíky.

  2. Ježci: Velké jahody rozřízneme napůl aby dobře stály a z větší části je namočíme do rozehřáté čokolády. Ihned je mokré obalíme čokoládovým zdobením nebo nastrouhanou čokoládou. Špejlí namočenou do čokolády domalujeme oči a čumáček.

  3. Kytičky: Jahodu tence nakrájíme tak, abychom ukrojili 5 přibližně stejných lístků. Prostředek zdobíme třešní, rybízem atd. Stonek je z pažitky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!