Mletá roláda v pomalém hrnci recept
Top Recepty, Pomalý hrnecSuroviny na recept
- 500 g mletého masa
- vegeta
- sůl
- pepř
- 3 vejce
- 1 cibule
- 50 g sterilované kapie
- 1 dl mléka
- sekaná petrželka
- 100 g šunky nebo měkkého salámu
- olej
- hořčice
Postup Mletá roláda v pomalém hrnci
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso,lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promíchám a nechám asi hodinu uležet v lednici.
Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, šunku a zaleji vejci, až se hmota srazí.
Odleželé maso dám na mokrý igelit, vytvaruji plát, potřu hořčicí, pokladu náplní, posypu kapií a petrželkou.
Pomocí igelitu svinu do rolády, uzavřu a dám na pomaštěný alobal, konce upevním. Pečeme v troubě s asi 2 dl vody. Po upečení odstraníme alobal. Vařeno v PH na low Stupeň II. 10 hod nebo hight II. 4 – 5 hod.