Lasagne Zdeničky recept
Top Recepty, TěstovinySuroviny na recept
- cca 1/2 balíčků lasagní
- 500 g mletého masa
- 1 větší cibule
- česnek
- oregano
- bílý jogurt
- konzerva loupaných rajčat
- kečup
- sůl
- pepř
- 2 vejce
- tvrdý sýr
Postup Lasagne Zdeničky
Postup přípravy receptu
-
Jogurtová omáčka: jogurt, 2 vejce, sůl, pepř, strouhaný sýr.
Masová omáčka: zpěníme cibulku na proužky, když zezlátne, tak přidáme česnek, mleté maso, loupaná rajčata, sůl, pepř, oregano a trochu kečupu.
Vymažeme si pekáč (veliký) a klademe plátky lasagní, na to trošku jogurtové omáčky a na to masovou omáčku a zase plátky lasagní a pokračujeme, dokud nám nedojdou suroviny.
Nakonec jsem dala zbytek jogurtové a masové omáčky dohromady, dala plátky sýra a zapéct do předem vyhřáté trouby na 200°C cca 30- 40 minut.