Lahůdkový guláš s fazolkami recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

350 g zelených fazolek
350 g vepřového plecka
1 cibule
olej
1 KL mleté papriky
1 KL mletého kmínu
1 KL kečupu nebo rajčatového protlaku
2 PL ostré paprikové pomazánky
1 stroužek česneku
250 ml kysané smetany
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso a opražíme ho. Pridáme papriku, paprikovú pomazánku, kečup alebo pretlak, rozotretý cesnak, korenie, soľ a rascu a podlejeme vodou tak, aby mäso bolo zakryté.

  2. V polovici dusenia pridáme narezané fazuľky a dodusíme domäkka.

  3. Primiešame smotanu, dosolíme, ak treba a krátko jemne prevaríme. Ak je guláš hustý, zriedime na potrebnú hustotu mliekom.

  4. Podávame s chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!