Kuřecí maso s červenou řepou recept
Top Recepty, Drůbeží masoSuroviny na recept
- 3 středně velké červené řepy
- 600 g kuřecích prsíček
- 1 cibule
- 3 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžíce mleté papriky
- 3 snítky tymiánu nebo majoránky
- pepř
- sůl
- olej
- vývar alebo voda
Postup Kuřecí maso s červenou řepou
Postup přípravy receptu
-
Cviklu uvaríme, ošúpeme a nakrájame na malé kocky.
Na oleji krátko orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme.
Pridáme pretlak, papriku, tymián, čierne korenie, soľ a premiešame. Zalejeme vývarom alebo vodou a dusíme, kým mäso nie je mäkké.
Vyberieme vetvičky tymiánu, vložíme nakrájanú cviklu a ešte 5 min spolu povaríme. Podávame s chlebom.