Karbanátky s kedlubnou – Light recept
Top Recepty, Mleté masoSuroviny na recept
- 500 g mletého hovězího masa 18% tuku
- 500 g mletého maso mix 18% tuku
- 300 g cibule nakrájené na drobno
- 500 g kedlubny, nastrouhané na jemné nudličky
- 4 celá vejce
- Ochucení:
- česnek
- sůl
- pepř
- worcester
- tekuté koření Magi
Postup Karbanátky s kedlubnou – Light
Postup přípravy receptu
-
Všechny ingredience smícháme a pečlivě prohněteme. Vytvoříme karbanátky, které upečeme na kontaktním grilu nebo v troubě.
Je také možno je obalit jen ve strouhance, usmažit ve friťáku a pečlivě osušit kuchyňskou utěrkou. Ale potom musíme počítat s navýšením tuku o cca 3 g, sacharidů o cca 5 g (celkem150 kJ).