Fazolková „smaženice“ recept
Top Recepty, Dietní receptySuroviny na recept
- 350 g mražených fazolových lusků
- 150 g žampionů
- 1 lžička rostlinného oleje
- 1 vejce
- 1-2 bílky
- Bylinky
- kmín
- sůl
Postup Fazolková „smaženice“
Postup přípravy receptu
-
Na rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody.
Jakmile jsou lusky i houby měkké, přilijeme do směsi rozšlehané vejce s bílky a dále mícháme a restujeme, až jsou vejce hotová.
Nebo můžeme fazolky přelít vejci naředěnými trochou mléka a vše zapéct jako omeletu.
Vhodné pro redukční i udržovací režim jako oběd nebo večeře. Při udržování hmotnosti můžete přidat pečivo.