Eintopf recept
Top Recepty, PolévkySuroviny na recept
- 1/2 kg hovězí přední
- 1 menší slepice
- 1/2 kg uzeného masa
- klobása
- 2 ks mrkve
- 2 ks petržele
- cibule
- 1/2 paličky česneku
- protlak
- fazole (namočená hrst)
- hrst krup
- 1/2 hlávky zelí
- 1/2 hlávky kapusty
Postup Eintopf
Postup přípravy receptu
-
Z hovězího a slepičího masa uvaříme vývar (sůl, celý pepř, nové koření)
V jiném kastrolu orestujeme zeleninu, cibuli a česnek
Zalijeme vývarem. Přidáme fazole, protlak a kroupy a vaříme téměř do měkka.
Přidáme nakrájené zelí, kapustu a uzené maso.
Povaříme a přidáme nakrájené hovězí, slepičí maso a klobásu.
Dle chuti přisolíme