Eintopf friedrich recept
Top Recepty, Hovězí masoSuroviny na recept
- 600 g hovadzie na pecenie, alebo dusenie
- 500 g zemiaky
- 150 g velka biela sucha fazula
- 150 g zelene fazulky
- 3 male cibule
- 4 cesnakove struciky
- 4 PL olej
- sol, cerstvo mlete korenie
- hladka muka na poprasenie masa
Postup Eintopf friedrich
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrajam na vacsie kusy, osolim ho. Muku zmiesam s mletym korenim a naporcovane maso v nej zlahka obalim. Vo woku rozpalim olej a maso na nom sprudka opeciem, dam ho nabok a vhodim do oleja nakrajanu slaninu a na vacsie mesiaciky, nakrajanu cibulu a 4 struciky cesnaku.
Orestujem a pridam k tomu maso, pokorenim saturejkou, podlejem horucovu vodou a prikryte dusim cca 40 minut. Pridam fazulkove struky a nakrajane zemiaky, ak treba pridam vodu, zovriem a dusim az kym je maso makke.
Nakoniec do jedla pridam bielu fazulu bez nalevu, pretlacim ostavajuci cesnak, necham prevriet, podla potreby dochutim. V jedle su zemiaky, ale vacsinou sa mi urobi dost husta stava a tak k tomu podavam aj krajce chleba.