Drůbeží játra se žampiony na zázvoru recept
Top Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny na recept
- balíček drůbežích jater
- 1 velká cibule
- konzerva žampionů
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička zázvoru
- 100 g drůbežího salámu
- konzerva tmavých fazolí
- 1/2 červené papriky
- Solamyl
- kostička Masoxu
- 2 lžíce zakysané smetany
- olivový olej
- sůl
Postup Drůbeží játra se žampiony na zázvoru
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi na oleji mírně orestujeme cibuli nakrájenou na měsíčky, pak přidáme přepůlená játra, které taky orestujeme a chvíli necháme dusit.
Pak přidáme žampiony i s nálevem,fazolky, masox, česnek a zázvor, necháme ještě dusit a nakonec dáme salám na proužky a zahustíme Solamylem rozmíchaným ve 3 dcl vody a hustou zakysanou smetanu, promícháme, prohřejeme a můžeme servírovat.