Dobrá drůbeží játra recept

Top Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny na recept

1/2 kg kuřecích jater
1 cibule
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce kečupu
1 lžíce majolky
trochu maggi
1 lžička sojové omáčky
1 lžička worchesteru
lahůdková cibulka
olivový olej
sůl
na obalení:
2 lžíce mouky
2 lžíce grilovacího koření

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si játra, které trošku pokrájíme, v misce si smícháme mouku s grilovacím kořením a v tom vyválíme játra, hezky se obalí.

  2. Na pánev si nalijeme trochu oleje, osmažíme na něm cibuli nakrájenou na měsíčky, přidáme játra, mícháme, zalijeme malým množstvím vody a chvíli dusíme.

  3. V jiné mističce si smícháme hořčici, majolku, kečup, sojovou omáčku, worcesterskou omáčku a zastříkneme maggi, všechno promícháme a vlijeme na játra, zamícháme, osolíme, můžeme zalít ještě trochou vody a po vypnutí nasypeme nakrájenou, lahůdkovou cibulku, nebo posypeme až na talíři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!