Dobrá drůbeží játra recept
Top Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny na recept
- 1/2 kg kuřecích jater
- 1 cibule
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce majolky
- trochu maggi
- 1 lžička sojové omáčky
- 1 lžička worchesteru
- lahůdková cibulka
- olivový olej
- sůl
- na obalení:
- 2 lžíce mouky
- 2 lžíce grilovacího koření
Postup Dobrá drůbeží játra
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si játra, které trošku pokrájíme, v misce si smícháme mouku s grilovacím kořením a v tom vyválíme játra, hezky se obalí.
Na pánev si nalijeme trochu oleje, osmažíme na něm cibuli nakrájenou na měsíčky, přidáme játra, mícháme, zalijeme malým množstvím vody a chvíli dusíme.
V jiné mističce si smícháme hořčici, majolku, kečup, sojovou omáčku, worcesterskou omáčku a zastříkneme maggi, všechno promícháme a vlijeme na játra, zamícháme, osolíme, můžeme zalít ještě trochou vody a po vypnutí nasypeme nakrájenou, lahůdkovou cibulku, nebo posypeme až na talíři.