Ďábelské topiny recept
Top Recepty, Mleté masoSuroviny na recept
- 50 g rýže
- sůl
- olej
- 500 g mletého masa
- 10 stroužků česneku
- 6 lžic kečupu
- špetka chilli
- mletý černý pepř
- krajíčky chleba na topinky
- rajčata
- strouhaný tvrdý sýr
Postup Ďábelské topiny
Postup přípravy receptu
-
Uvařit rýži dle návodu na obalu, scedit a nechat okapat.
Na pánvi rozpálit olej, za stálého míchání orestovat mleté maso, přidat lisovaný česnek, kečup, chilli, pepř, sůl a uvařenou rýži. Vše důkladně promíchat.
Opečené plátky chleba nechat na ubrousku odsát tuk, pak potřít masovou směsí, posypat strouhaným sýrem(lze i potrželkou, já jsem neměla čerstvou petrželku, tak jsem do směsi přidala pokrájenou pažitku), zdobit plátky rajčat nebo cherry rajčátky.