Ďábelské topiny recept

Top Recepty, Mleté maso

Suroviny na recept

50 g rýže
sůl
olej
500 g mletého masa
10 stroužků česneku
6 lžic kečupu
špetka chilli
mletý černý pepř
krajíčky chleba na topinky
rajčata
strouhaný tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Uvařit rýži dle návodu na obalu, scedit a nechat okapat.

  2. Na pánvi rozpálit olej, za stálého míchání orestovat mleté maso, přidat lisovaný česnek, kečup, chilli, pepř, sůl a uvařenou rýži. Vše důkladně promíchat.

  3. Opečené plátky chleba nechat na ubrousku odsát tuk, pak potřít masovou směsí, posypat strouhaným sýrem(lze i potrželkou, já jsem neměla čerstvou petrželku, tak jsem do směsi přidala pokrájenou pažitku), zdobit plátky rajčat nebo cherry rajčátky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!