Ďábelská vejce na topinkách recept
Top Recepty, PředkrmySuroviny na recept
- 1 menší cibule
- 2 stroužky česneku
- rajčatový protlak
- čerstvá pálivá paprička (nebo sušená)
- pažitka
- olej
- 4 vejce
- sůl
- pepř (na posypání strouhaný sýr)
- starší chléb (na topinky)
Postup Ďábelská vejce na topinkách
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou (nebo rozdrcenou sušenou) papričku, cibuli a česnek, vmícháme protlak a chvíli společně podusíme. Odstavíme.
Na jiné pánvi uděláme klasická míchaná ne moc tuhá vejce, přihodíme do pánve s kečupovou směsí a společně chvíli mícháme na plameni.
Po odstavení vmícháme větší množství čerstvé pažitky. Touto míšeninou natíráme nasucho opečené plátky chleba a sypeme sýrem.