Ďábelská vejce na topinkách recept

Top Recepty, Předkrmy

Suroviny na recept

1 menší cibule
2 stroužky česneku
rajčatový protlak
čerstvá pálivá paprička (nebo sušená)
pažitka
olej
4 vejce
sůl
pepř (na posypání strouhaný sýr)
starší chléb (na topinky)

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou (nebo rozdrcenou sušenou) papričku, cibuli a česnek, vmícháme protlak a chvíli společně podusíme. Odstavíme.

  2. Na jiné pánvi uděláme klasická míchaná ne moc tuhá vejce, přihodíme do pánve s kečupovou směsí a společně chvíli mícháme na plameni.

  3. Po odstavení vmícháme větší množství čerstvé pažitky. Touto míšeninou natíráme nasucho opečené plátky chleba a sypeme sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!