{Crustless} Pomerančovo-podmáslový koláč recept

Top Recepty, Moučníky

Suroviny na recept

3 vejce
1,25 hrnku podmáslí
cca 3/4 hrnku třtinového cukru
4 polévkové lžíce hladké mouky
50 g rozpuštěného másla
1,5 dcl pomerančové šťávy
panák rumu

Postup přípravy receptu

  1. Troubu jsem si dala rozehřát na 200°C.

  2. Vejce jsem vyšlehala s cukrem a moukou. Pak jsem přidala podmáslí, pomerančovou šťávu, máslo a rum, nalila do formy a šoupla do trouby na půl hodiny. Prostě dokud to nebylo upečené.

  3. Formu jsem ani nevymazávala, ani nevyložila pečícím papírem, z teflonového povrchu se koláč pustil s přehledem sám, když jsem jej překlopila na talíř.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!