Cikánský bůček z PH recept
Top Recepty, Pomalý hrnecSuroviny na recept
- 1,2 kg bůčku (libovějšího, bez kosti)
- 3 papriky
- 3 rajčata
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- rajský protlak
- 200 ml bílého vína
- worcester
- sůl
- pepř
- pálivá paprika
- chilli
- sladká paprika
- gulášové koření
- kmín
- 100 ml vody
- 1 lžíce oleje
Postup Cikánský bůček z PH
Postup přípravy receptu
-
Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka a necháme zesklovatět.
Maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm) opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní ingredience, víno a vodu.
Hrnec zapneme na 6 hodin. Poté servírujeme s chlebem, pivem.