Cikánský bůček z PH recept

Top Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny na recept

1,2 kg bůčku (libovějšího, bez kosti)
3 papriky
3 rajčata
2 cibule
3 stroužky česneku
rajský protlak
200 ml bílého vína
worcester
sůl
pepř
pálivá paprika
chilli
sladká paprika
gulášové koření
kmín
100 ml vody
1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu

  1. Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka a necháme zesklovatět.

  2. Maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm) opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní ingredience, víno a vodu.

  3. Hrnec zapneme na 6 hodin. Poté servírujeme s chlebem, pivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!