Čevapčiči lll. recept

Top Recepty, Mleté maso

Suroviny na recept

500 g mletého masa
1 větší cibule
1 polévková lžíce mleté papriky sladké
sůl
mletý pepř
Na oblohu:
rajče
tatarka
hořčice
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso smícháme s najemno nakrájenou cibulí, mletou paprikou, solí, pepřem a uděláme válečky - velikost je na nás.

  2. Válečky dáme na rozehřátý olej (ne vařící - musí být ze všech stran stejnoměrně opečené), orestujeme, zalijeme lžíci vody a hned vypneme. Voda nám má omastkem jen probublat a ne stříkat.

  3. Mezitím ozdobíme talíř hořčicí, tatarkou, cibulí, rajčátky. Podáváme s vařenými brambory, podléváme šťávičkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!