Broskvovotvarohové nepečené řezy recept
Top Recepty, MoučníkySuroviny na recept
- 2 měkké tvarohy
- 1 zakysaná smetana 12%
- 2 konzervy velkých půlených broskví
- 3 balíčky světlých BeBe sušenek
- 2 balíčky tmavých BeBe sušenek
- 1 čokoládová poleva
- 10-15 lžic moučkového cukru
Postup Broskvovotvarohové nepečené řezy
Postup přípravy receptu
-
Na velký plech vyskládáme bebe sušenky (záleží na nás, jakou dáme barvu a jakým stylem naskládáme). Já dávala na dno tmavé.
Umícháme tvarohy, smetanu, mouč. cukr a naneseme postupně na celé vyskládané sušenky (cukru podle své chuti). Opatrně a pomalu, sušenky mají tendenci se lepit na lžíci.
Na natřený tvaroh vyrovnáme nakrájené na plátky broskve (viz foto).
Dáme další vrstu BEBE sušenek a postup znovu opakujeme (smíchaný tvaroh,nato broskve) a končíme vrstvou BEBE sušenek. Sušenky není potřeba polévat např. šťávou z kompotu, bez problému změknou!!
Na závěr podle své fantazie polijeme čokoládovou polevou. Necháme přes noc uležet v ledničce přikryté pod alobalem a druhý den podáváme. Můžete použít všelijaké ovoce (mandarinky, banán). Mně chutnají nejvíce broskve.