Bageta s rajčaty a mozzarelou recept
Top Recepty, Studená kuchyněSuroviny na recept
- 1 bageta (velká)
- 3 menší rajčata
- bylinková sůl
- pepř
- provensálské koření (bylinky)
- lístky bazalky
- 2-3 stroužky česneku
- 1/4 hrníčku olivového oleje
- 1 sáček nastrouhaná mozzarella
Postup Bageta s rajčaty a mozzarelou
Postup přípravy receptu
-
V olivovém oleji rozmícháme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku.
Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a ty opečeme v topinkovači(lehce).
Kolečka poklademe na plech vyložený pečícím papírem a potřeme připraveným olivovým olejem.
Na potřená kolečka položíme rajčata pokrájená na kolečka a posypeme bylinkami, pepřem a bylinkovou solí a navrch mozzarelou.
Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 min. při 220° st.(zezlátne).
Podáváme se zeleninovým salátem.