Argentinská polévka recept
Top Recepty, PolévkySuroviny na recept
- 250 g barevných fazolí
- 2 l drůbežího vývaru
- 500 g rajčatového protlaku
- 100 g slaniny
- 100 g cibule
- 5 stroužků česneku
- 200 g rajčat
- 100 g celeru
- 100 g mrkve
- 1 lžíce mleté papriky
- chilli paprička- nemusí být
- oregano
- tymián
- pepř
- sůl
Postup Argentinská polévka
Postup přípravy receptu
-
Fazole uvaříme v drůbežím vývaru.
Zatím co se vaří, na pokrájené slanině orestujeme cibuli s pokrájeným česnekem, potom přidáme nastrouhanou mrkev, celer, nakrájená rajčata a všechnu zeleninku orestujeme.
Pak přidáme do vývaru s fazolemi, kam dáme i mletou papriku, oregano, tymián, pepř a dosolíme, ještě kdo má rád polévky ostřejší, dá chilli papričku.
Před dokončením dáme rajčatový protlak a chvíli ještě povaříme.