Aljašská treska s mandlemi a kokosem recept

Top Recepty, Ryby

Suroviny na recept

1 balení mražené aljašské tresky
8 lžic mandlových lupínků
3 lžíce kokosové moučky
pepř
oregano
strouhanka
hladká mouka
2 vejce
olej na smažení
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Filety tresky částečně rozmrazíme, osušíme, osolíme, okořeníme oreganem a lehce pepřem.

  2. Smícháme si strouhanku, mandle a kokos.

  3. Rozšleháme a osolíme vejce a filety obalujeme v mouce, vejcích a zamíchané strouhance s kokosem a mandlemi.

  4. Obalíme ještě jednou ve vajíčku a namíchané strouhance, hned dáváme smažit do rozpáleného oleje, smažíme pomaleji, aby mandle byly křupavé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!