Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- 4 silnější plátky z vepřové pečeně
- 1 velká cibule
- 6 stroužků česneku
- Niva
- Eidam
- Romadur
- 1 velká červená paprika
- 1 smetana 33%
- Argentinské koření
- sůl
Postup Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa jen lehce naklepeme, mírně osolíme (sýry jsou slané) a posypeme Argentinským kořením. Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek na plátky, papriku na čtverečky, v misce promícháme a dáme do pekáčku, na to rozložíme plátky masa, malinko podlijeme, ze zeleniny je vypečené šťávy dost a dáme péct na 18O°C 5O minut.
Pak si nastrouháme Eidam s Nivou, na malé kousíčky nakrájíme Romadur, v misce promícháme a to vše dáme do pekáčku na maso. Zalijeme šlehačkou a dáme zpátky do trouby na 15 minut dopéct.