Zadělávané pepřové kedlubny recept
Top Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny na recept
- - 1 větší kedlubna
- - 1/2 větší cibule
- - 3 plátky gothaje o síle cca 1cm
- - 1/2 lžičky podravky nebo jiné polévkové koření
- - 1/2 lžičky černého pepře
- - 1 lžíce hladké mouky
- - trocha mléka
- - olej
Postup Zadělávané pepřové kedlubny
Postup přípravy receptu
-
Kedlubnu nakrájíme na kostičky cca 2x2 cm, salám na 1x1cm, cibuli nadrobno.
Na troše oleje osmažíme cibuli spolu se salámem dozlatova, přidáme kedlubnu, koření, mírně podlijeme a dusíme nepřikryté doměkka (na skus, ne rozvařit na kaši).
Tekutinu necháme vydusit na šťávu, lehce zaprášíme moukou, zalijeme trochou mléka a krátce provaříme. Podáváme s pečivem.