Vietnamské vaječné nudle s krůtím masem z pánve WOK recept
Top Recepty, Drůbeží masoSuroviny na recept
- 1 kg krůtí prsa
- 2 stroužky česneku
- koření asia
- 1 balíček vaječných nudlí
- olej
- sůl
- pepř
- cibule
- pórek
- čerstvá paprika
Postup Vietnamské vaječné nudle s krůtím masem z pánve WOK
Postup přípravy receptu
-
Krůtí maso nakrájíme na tvar, který nám vyhovuje, a v tomto případě jsou vhodné širší proužky. Nasolíme a obalíme ve směsi oleje a koření Asia. Dáme odležet do lednice.
Nakrájíme si mezitím zeleninu na širší proužky a necháme ji připravenou pro rychlé použití.
Nudle uvaříme dle návodu na obalu od výrobce a odložíme také pro rychlé použití.
Do pánve WOK si dáme rozpálit trochu oleje a zprudka opečeme naložené krůtí maso, tak aby se hezky zatáhlo a zůstalo šťavnaté.
Vložíme nakrájenou zeleninu a restujeme tak, aby nezůstala syrová, ale nebyla ani rozvařená a byla příjemně ještě trochu křupavá.
Poslední přidáme uvařené nudle a zlehka je opečeme se směsí masa a zeleniny a podáváme.
Odvážní a stateční jedí za pomocí hůlek.