Vietnamské vaječné nudle s krůtím masem z pánve WOK recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

1 kg krůtí prsa
2 stroužky česneku
koření asia
1 balíček vaječných nudlí
olej
sůl
pepř
cibule
pórek
čerstvá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na tvar, který nám vyhovuje, a v tomto případě jsou vhodné širší proužky. Nasolíme a obalíme ve směsi oleje a koření Asia. Dáme odležet do lednice.

  2. Nakrájíme si mezitím zeleninu na širší proužky a necháme ji připravenou pro rychlé použití.

  3. Nudle uvaříme dle návodu na obalu od výrobce a odložíme také pro rychlé použití.

  4. Do pánve WOK si dáme rozpálit trochu oleje a zprudka opečeme naložené krůtí maso, tak aby se hezky zatáhlo a zůstalo šťavnaté.

  5. Vložíme nakrájenou zeleninu a restujeme tak, aby nezůstala syrová, ale nebyla ani rozvařená a byla příjemně ještě trochu křupavá.

  6. Poslední přidáme uvařené nudle a zlehka je opečeme se směsí masa a zeleniny a podáváme.

  7. Odvážní a stateční jedí za pomocí hůlek.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!