Vepřovo-papriková směs v bramboráku recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

vepřová kýta na minutky
žlutá paprika
červená paprika
zelená paprika
sůl
marináda:
olej
vegeta
kari
oregáno
hodně česneku
sojová omáčka
bramboráky:
brambory
česnek
mléko
vajíčko
majoránka (prostě klasika)

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso si nakrájíme na nudličky a naložíme na pár hodin do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, kari, oregána, vegety, sojovky a dosti česneku(vše dle chuti).

  2. Poté maso orestujeme a už nepoužíváme olej.

  3. K masu přidáme nakrájené papriky a společně podusíme do měkka a dochutíme kořením.

  4. Připravíme si bramboráky. Směs pokládáme na placky a přeložíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!