Vepřové maso na maďarský způsob recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- 400 g vepřového masa
- 300 g vepřových jater
- 150 g žampionů
- 1 větší cibule
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 2 rajčata
- olej
- sůl
- pepř
Postup Vepřové maso na maďarský způsob
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky,osolíme,opepříme.
Cibuli a papriky nakrájíme na proužky. Rajčata spaříme,oloupeme a nakrájíme na proužky.
Maso na oleji orestujeme,přidáme papriku,cibuli a rajčata, vše orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Játra a žampiony nakrájíme na plátky, na oleji pořádně opečeme a vsypeme do směsi s vepřovým masem. Promícháme a krátce podusíme. Podávám s bramborem.