Tuňákový salát s jablkem II. recept
Top Recepty, SalátySuroviny na recept
- 180 g tuňáka v oleji
- 1 červenou cibuli
- 2 uvařená vejce
- 20 g sušených rajčat
- 1 jablko
- 1 PL nasekané pažitky
- 1/2 bulvy fenyklu
- Zálivka:
- 1 PL plnotučné hořčiče
- 3 PL olivového oleje
- 1 1/2 PL balsamikového octa
- 1/2 PL cukru
Postup Tuňákový salát s jablkem II.
Postup přípravy receptu
-
Tuňáka slijeme a rozdrobíme ho na kousky.
Jablko a cibuli oloupeme.
Fenykl, sušená rajčata a cibuli nakrájíme na proužky, jablko na kostky.
Všechny suroviny smícháme, přidáme pažitku, znova promícháme.
Salát podáváme zakápnutý připravenou zálivkou a s uvařeným vejcem.