Těstoviny s tresčími játry a máslovou dýní recept
Top Recepty, TěstovinySuroviny na recept
- Suroviny pro 2 osoby:
- 100 g bezlepkových těstovin
- 100 g žampionů
- 100 g máslové dýně
- 1 plechovka (120 g) tresčích jater
Postup Těstoviny s tresčími játry a máslovou dýní
Postup přípravy receptu
-
Do hrnce dáme jeden litr vody, osolíme a jakmile začne voda vřít, nasypeme do ní těstoviny, dýni i žampiony. Vaříme tak, aby těstoviny byly al dente.
Slijeme, necháme okapat a vychladnout a poté do těstovin vyklopíme celá tresčí játra i s olejem.
Jemně je vidličkou nakrájíme a opatrně promícháme. A tím je recept hotový – věřte, je to strašně dobré, tresčí játra se postarají o úžasnou, jemnou chuť celého salátu.