Švýcarský minutkový guláš recept
Top Recepty, MinutkySuroviny na recept
- 40 dkg hovězí roštěné nebo vepř.krkovičky
- 20 dkg uzeného masa
- 1 velká cibule
- 1 lžička hladké mouky
- mletá sladká paprika
- mletý černý pepř
- sůl
- vývar (použila jsem bujon Perkelt)
- 1 šálek sladké smetany
- zelená petrželka
Postup Švýcarský minutkový guláš
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájím na malé kousky a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme kostky uzeného masa, případně klobásku, cibuli a znovu opečeme.
Směs zaprášíme moukou, zasypeme paprikou, pepřem a osolíme. Vše osmahneme a podlijeme trochou vývaru.
Nakonec vmícháme po částech smetanu a necháme projít varem.
Tip: na talíři můžeme posypat strouhaným sýrem.