Španělská Sangría recept

Top Recepty, Nápoje

Suroviny na recept

2 vrchovaté lžíce cukru
2 lžíce vody
1 láhev (750 ml) červeného vína
2 zralé broskve
šťáva ze 3 pomerančů
citronová šťáva z 1 citronu

Postup přípravy receptu

  1. Cukr a vodu svaříme, do úplného rozpuštění cukru.

  2. Víno nalijeme do většího džbánu.

  3. Z pomerančů a citronu vymačkáme šťávu a přes síto ji přilijeme do vína.

  4. Broskve oloupeme, nakrájíme je na kostičky a dáme do vína.

  5. Přilijeme cukrový rozvar, promícháme a necháme 2 hodiny stát při pokojové teplotě.

  6. Před podáváním přidáme do džbánu kostky ledu. Servírujeme do sklenic s ledem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!