Sekaná z domácí pekárny recept

Top Recepty, Domácí pekárna

Suroviny na recept

Asi 1,3 kg mletého masa
150 ml vody (vývaru z kostí)
2 vejce
mletý pepř
sůl (podle chuti)
místo strouhankou zahustíme Bramborákem v prášku (Natura). Ten sekanou dochutí a ovoní.
Můžeme přidat i trošku prášku do pečiva (sekaná nebo karbanátky jsou pak nadýchanější).

Postup přípravy receptu

  1. Směs promícháme v ruce, vložíme do formy pekárny a zapneme program Pečení. Je třeba péci asi 80-90 minut, takže program musíme po ukončení ještě nastavit na potřebné minuty. (Znovu zapnout program Pečení a po 10-30 minutách pečení vypnout).

  2. Toto zahuštění Bramborákem v prášku jsem kdysi hodně dávno četla v časopise, v rozhovoru s H. Fibingerovou. Zkusili jsme a moc nám chutnalo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!