Sekaná z domácí pekárny recept
Top Recepty, Domácí pekárnaSuroviny na recept
- Asi 1,3 kg mletého masa
- 150 ml vody (vývaru z kostí)
- 2 vejce
- mletý pepř
- sůl (podle chuti)
- místo strouhankou zahustíme Bramborákem v prášku (Natura). Ten sekanou dochutí a ovoní.
- Můžeme přidat i trošku prášku do pečiva (sekaná nebo karbanátky jsou pak nadýchanější).
Postup Sekaná z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Směs promícháme v ruce, vložíme do formy pekárny a zapneme program Pečení. Je třeba péci asi 80-90 minut, takže program musíme po ukončení ještě nastavit na potřebné minuty. (Znovu zapnout program Pečení a po 10-30 minutách pečení vypnout).
Toto zahuštění Bramborákem v prášku jsem kdysi hodně dávno četla v časopise, v rozhovoru s H. Fibingerovou. Zkusili jsme a moc nám chutnalo.