Segedínsky guláš II. recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

500 g vepřového plecka
3 cibule
2 PL sádla
1 KL mleté papriky
sůl
pepř
500 g kysaného zelí
2 PL hladké mouky
1/2 PL drceného kmínu
2,5 dl smetany

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pokrájame na kocky. Cibuľu posekanú nadrobno speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a pokrájané mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme. Potom pridáme pokrájanú kyslú kapustu, podlejeme vodou prikryjeme a udusíme.

  2. Múku opražíme nasucho, zalejeme trochou studenej vody, rozmiešame, povaríme, pridáme k mäsu, ochutíme drveným kmínom a dovaríme. Nakoniec primiešame smotanu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!