Rýžová kaše z domácí pekárny recept
Top Recepty, Domácí pekárnaSuroviny na recept
- 1 litr mléka
- 20 dkg kulatozrnné rýže (nic už znova nevážím, odměřuji množství rýže v daném hrníčku)
- 1 vanilkový cukr
- 4 lžíce krupicového cukru
- špetka soli
- kousek másla
- na dozdobení
- granko
- máslo
- mletý cukr
- skořice vše dle vaší chuti
Postup Rýžová kaše z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do domácí pekárny dáme všechny suroviny, zadáme program na marmeládu a více se nestaráme. Můj program na džem trvá 1 hodinu a 17 minut a rýžová kaše je výborná, navíc bez nudného míchání a co hlavně připáleného hrnce. Podle toho jak kdo má rád řídkou si ji může příp. ještě zředit dalším mlékem.