Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- 500 g rybího filé
- olivový olej (množství podle každého)
- libovolná pikantní hořčice (měla jsem Delikates Senf)
- sůl
- pepř
- drcený kmín
- bylinky (petrželka, pažitka)
- šťáva z citronu
- máslo
Postup Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí
Postup přípravy receptu
-
Rybí filé nakrájíme na kostky. Bylinky omyjeme a nasekáme. Olej vyšleháme s hořčicí, nasekanými bylinkami, šťávou z citronu, solí a mletým pepřem. Kostky filé namočíme do této marinády na dvě hodiny a dáme do lednice. Takto připravené filé v marinádě vložíme na pekáček, který jsme pokapali troškou oleje.
Posypeme drceným kmínem a kousky pokrájené jarní cibulky. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Ke konci pečení přidáme do pekáčku plátky másla. Podáváme s bramborovým pyré.