Rybí filet pečený se špenátem recept

Top Recepty, Ryby

Suroviny na recept

Filet tresky nebo mořské ryby
30 g listového špenátu
15 g černých oliv
1 lžíce nastrouhaného parmazánu
Sůl
Citron
Česnek (malý stroužek nebo ½)
10 g másla

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 180°C.

  2. Filet ryby lehce posolíme a pokapeme citronem.

  3. Na pánvi rozehřejeme máslo.

  4. Česnek utřeme a přidáme do pánve – necháme jej rozvonět.

  5. Na pánev vložíme špenát a nechám ovadnout.

  6. Poté stáhneme z ohně a vsypeme do misky.

  7. Olivy nasekáme nahrubo a přidáme ke špenátu, přidáme parmezán a vše smícháme.

  8. Filet ryby položíme na pečící papír do pekáčku. Směs nanášíme rovnoměrně na rybu.

  9. A dáme na 10 minut zapéct do trouby.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!