Rybí filet pečený se špenátem recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- Filet tresky nebo mořské ryby
- 30 g listového špenátu
- 15 g černých oliv
- 1 lžíce nastrouhaného parmazánu
- Sůl
- Citron
- Česnek (malý stroužek nebo ½)
- 10 g másla
Postup Rybí filet pečený se špenátem
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 180°C.
Filet ryby lehce posolíme a pokapeme citronem.
Na pánvi rozehřejeme máslo.
Česnek utřeme a přidáme do pánve – necháme jej rozvonět.
Na pánev vložíme špenát a nechám ovadnout.
Poté stáhneme z ohně a vsypeme do misky.
Olivy nasekáme nahrubo a přidáme ke špenátu, přidáme parmezán a vše smícháme.
Filet ryby položíme na pečící papír do pekáčku. Směs nanášíme rovnoměrně na rybu.
A dáme na 10 minut zapéct do trouby.