Roštěná s bylinkovopepřovou krustou recept

Top Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny na recept

800 g vysokého roštěnce
1 PL dijonské hořčice
1/2 PL nahrubo podrceného pepře
1 PL nasekaných lístků šalvěje
1 PL nasekaných lístků máty
sůl
olej
voda

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa.

  2. PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin.

  3. Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!