Pomazánka ze pstruha recept
Top Recepty, PomazánkySuroviny na recept
- 1 čerstvý pstruh (500 g)
- 100 g pomazánkového másla bez příchuti
- 50 ml (sáček) Nordic dressing Heinz
- jemně nasekaná pažitka
- sůl
- pepř
Postup Pomazánka ze pstruha
Postup přípravy receptu
-
Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni.
Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme.
Maso necháme vychladnout.
Do misky dáme dressing, pomazánkové máslo, nasekanou pažitku a smícháme.
K této směsi přidáme obrané maso ze pstruha, které jsme si za pomoci vidličky rozmačkali.
Vzniklou směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.
Pomazánku necháme vychladit a podáváme na kanapkách z rohlíku nebo bagety. Zdobíme tenkými pásky čerstvé mrkve.