Pangas se zeleninou a olivami recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- 500 g ryby(filetů)
- 4 rajčata
- 2 velké barevné papriky
- 3 mladé cibulky
- 3 stroužky česneku
- 1 dcl bílého suchého vína
- provensálské koření
- černé olivy
- sůl
- pepř
- citronová šťáva
- olivový olej
Postup Pangas se zeleninou a olivami
Postup přípravy receptu
-
Filety lehce zakápneme citronem a necháme chvíli odstát.
Potom je osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji.
Rajčata spaříme, sloupneme a zbavíme jadérek.
Rybu posypeme provensálským kořením, přidáme nakrájenou zeleninu, podlijeme vínem a dusíme do změknutí.
Na závěr přidáme olivy a společně ještě krátce prohřejeme.