Pangas se zeleninou a olivami recept

Top Recepty, Ryby

Suroviny na recept

500 g ryby(filetů)
4 rajčata
2 velké barevné papriky
3 mladé cibulky
3 stroužky česneku
1 dcl bílého suchého vína
provensálské koření
černé olivy
sůl
pepř
citronová šťáva
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Filety lehce zakápneme citronem a necháme chvíli odstát.

  2. Potom je osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji.

  3. Rajčata spaříme, sloupneme a zbavíme jadérek.

  4. Rybu posypeme provensálským kořením, přidáme nakrájenou zeleninu, podlijeme vínem a dusíme do změknutí.

  5. Na závěr přidáme olivy a společně ještě krátce prohřejeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!