Omeleta s chorizem a petrželkou recept
Top Recepty, MinutkySuroviny na recept
- 150 g salámu choriza (nakrájeného na kostky)
- 4 vejce rozšlehaná
- 2 lžíce nasekané petrželky
- sůl
- čerstvě mletý pepř na dochucení
Postup Omeleta s chorizem a petrželkou
Postup přípravy receptu
-
Rozehřejte nepřilnavou pánev a opékejte na ní kousky choriza dokřupava.
Vyjměte a nechte na papírové utěrce odsát přebytečný tuk.
Rozšlehaná vejce osolte, opepřete a vmíchejte do nich polovinu petrželky.
Vlijte na rozehřátou pánev a až povrch mírně zpevní, posypte chorizem. Ještě chvilku opékejte a pak opatrně přeložte.
Sesuňte na talíř a posypte zbylou petrželkou.
K téhle dobrotě zakusujte chleba.