Medailonky Švandy Dudáka recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- 750 g vepřového masa
- sůl
- pepř
- 4 stroužky česneku
- polohrubá mouka na obalení
- olej
- kečup
- sýr
- pažitka
Postup Medailonky Švandy Dudáka
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso naklepeme a nakrájíme na menší medailonky, osolíme a opepříme je, utřeným česnekem potřeme a nakonec obalíme v polohrubé mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm opečeme téměř doměkka.
Opečené medailonky naskládáme do pekáčku, potřeme je kečupem, posypeme strouhaným sýrem a nakrájenou pažitkou a dáme dopéct do trouby doměkka a dokřupava. Podáváme s vařenými bramborami, hranolky nebo kroketami.