Masové závitky Le Giare recept

Top Recepty, Hovězí maso

Suroviny na recept

4 plátky hovězího masa (ne moc vysoké)
1 rajče
4 velké listy zeleného salátu (či více menších)
4 plátky tvrdého sýra
hladká mouka
1 dcl červeného vína
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí plátky naklepeme a po obou stranách osolíme. Na každý kousek masa narovnáme zelený salát, na slabé plátky nakrájená kolečka rajčat a plátkový sýr. Stočíme do závitku a uzavřeme párátky.

  2. Zaprášíme moukou a v rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran.

  3. Přilijeme vino, necháme ho vypařit a pak pod pokličkou dusíme do měkka. Doba závisí od velikosti závitků. Mně to trvalo asi 30 minut. Je-li třeba, malinko podlijeme vodou. Před podáváním odstraníme párátka.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!