Masové koule a pyré z kari fazolí recept
Top Recepty, Mleté masoSuroviny na recept
- 4oo g mletého masa (napůl vepřové a hovězí)
- sůl
- pepř
- česnek
- majoránka
- špetka zázvoru
- lžička kari
- 1 cibule
- nasekaná čerstvá petrželka
- 1 vejce 3 lžíce strouhanky
- Pyré:
- 2 plechovky kari fazolí
- 1 cibule
- olej
- sůl
- pepř
Postup Masové koule a pyré z kari fazolí
Postup přípravy receptu
-
Vše spojíme, dobře promícháme a utvoříme koule, které upečeme v troubě nebo osmažíme na oleji či sádle.
Na oleji zpěníme cibuli, vyklopíme na ni obě konzervy fazolí, osolíme, opepříme, chvilku podusíme, pak rozmixujeme.
Na talíři pokrm ozdobíme petrželkou.