Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou recept

Top Recepty, Minutky

Suroviny na recept

2 kuřecí prsa
2 vídeňské párky
4 mini klobásky
250 g Keňské fazolky
1 červená cibule
jarní cibulka (na ozdobu)
3 rajčata
olej
olivový olej
sůl
pepř
kmín
sojová omáčka
koření na gril
voda

Postup přípravy receptu

  1. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na středně velké měsíčky, rozpálíme si pánev s trochou oleje. Do jedné pánve vložíme část nakrájené cibule. Mezi tím opláchneme kuřecí prsa, očistíme a nakrájíme na nudličky.

  2. Párky a klobásky nakrájíme na středně velké kolečka. Na jednu rozpálenou pánev vložíme nejprve osolené a opepřené kuřecí maso a necháme orestovat.

  3. Když se nám restuje kuřecí maso, na druhou pánev s rozpáleným olivovým olejem vložíme keňské fazolky, druhou část nakrájené červené cibule spolu s na kostičky krájenými rajčaty a restujeme do měkka, osolíme, opepříme (doporučuji pepřit z mlýnku).

  4. Když restujeme zeleninu, ke kuřecímu masu přidáme nakrájené párky a klobásky, chvilku restujeme, lehce posypeme grilovacím kořením a lehce pokapeme sojovkou.

  5. Maso nadále restujeme dozlatova, poté zalijeme vodou, zahustíme (doporučuji tmavou jíšku), dochutíme, přiklopíme poklicí a necháme 5-10 minut dusit.

  6. Nandáme na talíř, ozdobíme na proužky nakrájenou jarní cibulkou a petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!